>>
>>
>>
>>
>>
>>
>>
>>
>>
>>
>>
>>
>>
>>
>>
>>
>>
>>
Primăria Copșa Mică
Str. Aleea Castanilor, nr. 8
tel. 0269/840120
fax. 0269/840149
e-mail: primaria_copsa@birotec.ro
 
Stiri recente
Afisierul electronic
 

AFISIERUL ELECTRONIC

          In aceasta sectiune a site-ului vom publica diferite anunturi de interes general care nu se incadreaza in categoriile existente. Va fi deci, un fel de afisier electronic pe care va invitam sa-l vizitati. 

Anunturile vor fi in marea majoritate documente PDF (scanate), asa ca aveti nevoie de programul Adobe Acrobat Reader care se gaseste GRATUIT aici
 

 • ANUNT CFR EXPROPRIERI 18.10.2018


 • ANUNŢ DEPUNERE DOCUMENTE PROIECT


  Oraşul Copşa Mică, cu sediul în str. Aleea Castanilor, nr. 8, anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitarii de emitere a acordului de mediu pentru proiectul "Construire pod peste râul Tarnava Mare, la Copşa Mică" propus a fi amplasat în oraşul Copşa Mică, str. Târnăvioara, D.C. 8  FN, domeniul public, judeţul Sibiu. Informaţiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Sibiu, str. Hipodromului, nr. 2A şi la Primăria oraşului Copşa Mică din localitatea Copşa Mică, str. Aleea Castanilor, nr. 8, în zilele de luni-joi, între orele 09.00 – 16.00 şi vineri între orele 09.00 – 14.00. 
  Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Sibiu. • ANUNŢ LICITAŢIE PUBLICĂ 

  PRIMĂRIA ORAŞULUI COPŞA MICĂ, JUD. SIBIU, ORGANIZEAZĂ LICITAŢIE PUBLICĂ CU STRIGARE PENTRU VÂNZAREA A DOUĂ APARTAMENTE SITUATE ÎN ORAŞ COPŞA MICĂ, STR. 1 DECEMBRIE, BL.P1, SC.B. PREŢUL DE PORNIRE ESTE DE 4.800 EURO RESPECTIV 5.000 EURO. LICITAŢIA VA AVEA LOC ÎN DATA DE 23 IULIE 2018, ORA 10, LA PRIMĂRIA ORAŞULUI COPŞA MICĂ. RELAŢII SUPLIMENTARE SE POT OBŢINE LA COMP. SPAŢIU LOCATIV LA DL. TĂPĂLAGĂ NICOLAE.

   

 • INVITATIE LA FESTIVALUL LUMINII - EDITIA A IV-A - 21 IUNIE 2018

   
 • Centrul de Vacanţă Zum Zum 2018 - Ediţia a X-a 

  Cu sprijinul Primăriei Copşa Mică şi al Asociaţiei “Prietenia” Copşa Mică, Centrul de Vacanţă Zum Zum îşi deschide şi anul acesta porţile în perioada 16-27 iulie, la Liceul Tehnologic “Nicolae Teclu” Copşa Mică şi îi aşteaptă pe toţi copiii cu vârste între 6 şi 14 ani să i se alăture. 

   

  Pentru cei care încă nu ştiu, centrul de vacanţă este o structură de timp liber care oferă copiilor posibilitatea de a-şi ocupa două săptămâni din vacanţa de vară într-un mod plăcut, îmbinând jocul, distracţia şi voia bună cu imaginaţia, creativitatea, dezvoltarea armonioasă. Mai multe informaţii despre acest proiect puteţi găsi pe afişele de la avizierele din oraş sau în pliantele pe care le găsiţi în locaţiile unde se vor face înscrierile – Primăria Copşa Mică şi secretariatul Liceului “Nicolae Teclu”. 

   

  Şi în acest an, la iniţiativa domnului primar al oraşului nostru, Daniel Tudor Mihalache, un număr de 30 de copii din şcoala noastră va participa la centrul de vacanţă fără să achite taxa zilnică de participare, în valoare de 7 lei, sumă ce va fi suportată de Consiliul Local Copşa Mică. Este vorba despre câte un elev din fiecare clasă a tuturor celor trei structuri ale şcolii – Generală 1, 2 şi 3 – care s-a remarcat pe parcursul anului şcolar prin purtare aleasă, abilităţi deosebite şi rezultate şcolare bune. Fiecare elev nominalizat de către învăţător sau diriginte va primi o fişă de înscriere care va trebui completată şi predată la Primăria oraşului până la data de 6 iulie.

   Vă mulţumim şi vă aşteptăm!
   

   

 • COMUNICAT DE PRESA SC SOMETRA SA - 22.05.2015


 • LISTA RESTANTIERI APA-CANAL 03.05.2018


 • LICEUL TEHNOLOGIC NICOLAE TECLU DECLARAT DIN NOU "SCOALA EUROPEANA" PENTRU ANUL 2018


 • Consiliul Judeţean Sibiu, alături de Fundaţia Centrul de Resurse pentru Educaţie şi Formare Profesională - CREFOP, în calitate de lider de parteneriat, Eu-Rom Training And Consultancy SRL şi CIT-IRECSON Centrul de Informare Tehnologică implementează proiectul “Antreprenoriat prin inovare - dezvoltare inteligentă durabilă în Regiunea Centru - INOV@RE”, proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Capital Uman 2014-2020. 

  Obiectivul general al proiectului constă în dezvoltarea antreprenoriatului în regiunea Centru prin stimularea iniţiativei antreprenoriale în rândul a 400 de persoane fizice, prin sprijinirea înfiinţării de afaceri şi oferirea unui suport financiar (microgranturi) pentru 48 de afaceri. 

   

  Site-ul oficial al proiectului este: zmole.ro/prj/inovare-crefop/

   

  Anuntul Scanat aici

   

 • COMUNICAT DE PRESĂ - PREZENTARE PLAN DE AFACERI AL SC SOMETRA SA - 29.03.2018


 • LISTA CU PERSOANELE CARE AU PRIMIT SOMAȚIE PENTRU RESTANȚE LA PLATA CHIRIILOR ÎN LUNA MARTIE 2018 (TOTAL RESTANTE: 177.595 LEI) 

   
 •  Anunt DGASPC Sibiu 

  Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Sibiu desfasoara o noua campanie de recrutare de persoane care sa fie angajate ca asistenti maternali profesionisti. In acest scop, atasam un material cu privire la recrutarea de asistenti maternali profesionisti, pe care va rugam sa-l faceti cunoscut persoanelor din comunitatea dumneavoastra.

   

   

 
 

  

          

          PROGRAM INTEGRAT DE GESTIONARE A CALITĂŢII AERULUI ÎN  JUDEŢUL SIBIU – ZONA COPŞA MICĂ-MEDIAŞ (DOCUMENT PDF, SURSA: SITE ARPM SIBIU)

 

REZULTATE FINALE LA MECIURILE DISPUTATE 

  

CLASAMENT FINAL, poze la Evenimente in Imagini

 

 • COMUNICAT DE PRESA AJOFM SIBIU                                                     Bursa Locurilor de Munca 26.03.2010

 

 

 - Pliant PUG Copsa Mica (text)

 - Pliant PUG Copsa Mica (harta)

          Detalii aici.